Novinky

Erebos Kombucha

Erebos Kombucha je bylinný fermentovaný nápoj, který vznikl řízeným způsobem kvašení a to za pomocí speciální živé kultury.

Kdy bude zboží u Vás

DPD Private

Můžete mít již: 20. 5. 2024

PPL Private

Můžete mít již: 20. 5. 2024

PPL Business

Můžete mít již: 20. 5. 2024

Česká pošta - do ruky

Můžete mít již: 20. 5. 2024

Česká Pošta - balík na poštu

Můžete mít již: 20. 5. 2024

DPD Classic Slovensko

Můžete mít již: 21. 5. 2024

Osobní odběr

Můžete mít již: 17. 5. 2024

PPL Slovensko

Můžete mít již: 21. 5. 2024

Varianty produktuNapsat recenzi

Nápoj není tepelně ošetřen a tedy je stále živý. V láhvi probíhá tzv. sekundární fermentace, což znamená že kombucha zraje a je v čase stále silnější. Výsledkem je přirozeně perlivý lahodný nápoj, který příjemně povzbudí vaše tělo a mysl, doplní váš střevní mikrobiom a pomůže s trávením.

Fermentovaný přirozené perlivý nápoj vyráběný louhováním bylin a koření s obsahem přírodního kofeinu (max. 20 mg/100 ml). K fermentaci nápoje je používána speciální symbiotická kolonie Medusomyces Gisevii.

Kombuchu záměrně v Erebos jemně nefiltrují, aby v nápoji udrželi co nejvyšší množství živých kultur. Může tedy obsahovat sedimentaci, která není na závadu, naopak je znakem přírodního znaku nápoje. Po doručení doporučujeme kombuchu uložit do lednice a skladovat v temnu a chladu.

Doporučujeme před konzumací nachladit, před použitím neprotřepávat a otevírat pomalu. Po otevření ihned spotřebovat. Nápoj je plně bez přidaných konzervantů, barviv či aromat.


Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota: 77 kJ / 19 kcal
Tuky: 0,04 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,04 g
Sacharidy: 4,6 g
z toho cukry: 4,6 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,04 g

Složení: Fermentovaný výluh z bylin (pitná voda, yerba maté, směs bylin a koření, probiotická kolonie bakterií a kvasinek Medusomyces Gisevii), bio třtinový cukr.

Vložit recenzi

Vložit komentář