Přichází HERO! Nová kolekce značky Nebbia

Přichází HERO! Nová kolekce značky Nebbia

Prvotřídní materiály, nadčasový design a sexy střihy. Slovenská značka prémiového fitness oblečení je sázka na jistotu. Nová kolekce s výstižným názvem HERO se ale od těch předchozích liší. Vznikala v netradičních podmínkách posledních měsíců, a tak nese silnou message: život se sice změnil, my jsme ale silnější než kdykoliv dřív!

Kolekce Hero je určená pro moderní hrdiny dnešní doby – vytrvalé a motivované lidi, kteří se nevzdávají svých cílů, ať už se jim do cesty postaví jakákoliv překážka. Pro milovníky fitness má Nebbia jasný vzkaz: Jsme přesvědčení, že i ty jsi jeden z nich – moderní hrdina, který ocení nadčasové a stylové sportovní oblečení do fitka i ven. A i z tohoto důvodu se HERO zrodil – aby refrešnul tvůj cvičební režim novými kousky, vylepšenými střihy a zdokonalenými materiály. 

Příběh HERO kolekce

„Kolekcí HERO jsme chtěli podpořit vnitřní sílu, nezlomnost a lidské odhodlání. I přesto, že se svět mění, ty nejlepší věci v nás zůstávají. Všichni jsme se dnes stali hrdiny, každý jednotlivec. A každý z vás je pro nás motivací a hnacím motorem,“ řekla hlavní designérka značky Stanka Pecková.

Kultový design

Nebbia vsadila na jednoduchost a nadčasový design, který odráží moderní hrdiny dnešní doby – tedy všechny, kteří jsou motivovaní vyjít z kolotoče posledních koronavirových událostí silnější než kdy předtím. Kolekce je plná barev a nechybí v ní klasická elastická guma s logem NEBBIA, které je neodmyslitelnou součástí kultového stylu značky. Jednotlivé kousky jsou technicky perfektně propracované a každému detailu byla věnovaná maximální pozornost.

Vyrobená v Evropě

… žádné made in China, celá kolekce byla vyrobena v Evropě a z prvotřídních materiálů, které Nebbia průběžně zdokonaluje už více než 20 let. Díky tomu si ji oblíbili milovníci fitness z celého světa. Kolekce vznikala během omezujících opatření přijatých v souvislosti s COVID-19, která se týkala i cestování. A tak musela značka přijít s kreativním řešením, jak pořídit fotografie nových produktů. Oslovila proto svou loajální základnu fanoušků a ambasadorů, kteří pomohli vytvořit propagační fotografie na dálku! Povedlo se. Tleskáme! A teď se pojďme mrknout na jednotlivé kousky.

Legíny Power Your Hero

Zasloužíš si legíny, které jsou nejen stylové, ale poskytnou ti i maximální podporu. Toto jsou ony. Vysoký pás zpevní břišní svaly a kontrastní barevný panel perfektně zvýrazní zadeček. Asi chápeš, proč je právě tenhle kousek bestseller. 

Podprsenka Power Your Hero a šortky Fast & Fit

Jedna z nejpopulárnějších sportovních podprsenek, bez které se neobejde žádná fitnesska. Materiál je flexibilní a přizpůsobivý, a tak se v ní budeš cítit příjemně v průběhu jakéhokoliv cvičení. Zkombinuj ji s šortkami Fast & Fit podobně jako Eskeyla, Valerija nebo Barbie Muriel a budeš ready lámat rekordy. 

Legíny s vysokým pasem Fit & Smart

Vysoký pás se zeštíhlujícím efektem? Check. Boční kapsička na telefon? Check. Sofistikovaný materiál, který tvaruje stehna i zadeček? Check. Tohle jsou dokonalé legíny!

Trendy oversized šaty

Minimalistický design v nadčasové černé barvě s ikonickým Nebbia lampasem dodávají šatům moderní šmrnc. Fitnessky Valerija a Kelly je nosí třeba po cvičení. Pohodlnost zaručena.

Legíny Squat Hero

Nezaměnitelná guma Nebbia si v průběhu let vybudovala v komunitě stylových fitnessek respekt. A proto je neodmyslitelnou součástí kolekce HERO. Najdeš ji nejen na legínách, ale i na podprsenkách v nové meruňkové barvě. Představ si, jak parádně bude slušet tvému opálenému tělu. Cecile a Sabyna potvrzují!

Tričko Red Label a šortky Leg Day

Fuck the Fast Change je mottem našeho hrdiny – muže, který investuje svůj čas do dlouhodobého progresu a neusiluje o krátkodobé výsledky. Muž, který je svým vlastním hrdinou, protože je to jeho životní styl, a ne jen krátkodobý cíl. Laszló je jedním z nich. 

Ikonické tepláky Beast On Mode

Ať už plánuješ pořádný trénink, nebo si užíváš chill na pohovce – pro oba případy jsou tu tepláky Fuck the Fast Change. Můžeš nám věřit, otestovali jsme to.

… sexy novinka na konec!

Součástí HERO kolekce je i novinka, kterou jste už možná vyhlíželi. Nová linie spodního prádla The Shape of You splňuje veškeré požadavky na perfektní spodní prádlo – krásně se přizpůsobuje tělu, poskytuje přirozenou podporu a ještě vypadá sexy. V nabídce jsou 3 kousky spodního prádla – Mesh Me trojúhelníková podprsenka, Mesh Me bralettka a Mesh Me tanga. Vše je vyrobeno z pohodlných materiálů, které jsou prodyšné, příjemné na nošení, elastické, ale současně dostatečně pevné, aby ti při sportování poskytly podporu. Klasické černé provedení prádla snadno zkombinuješ s jakýmkoliv outfitem – hodí se pod vykrojené tílko, volné tričko a ustojí to i samotné!